Skip to main content

Art and Craft

 #artandcraft

Сьогодні учні 2- В класу нашого ліцею на уроці англійської мови створювали постери по темі "Природа. Пори року". Учні працювали в командах, їх було чотири, по кількості пір року.

Виконавши постер, другокласники продемонстрували знання матеріалу, підвищили інтерес до вивчення теми, поглибили практичні навички, покращили ефективність самостійної роботи, розвинули навички командотворення.








Comments

Popular posts from this blog

Gamification

  Гейміфікація: Kahoot, iLearn, Gimkit Gimkit, Quizizz, Blooket, Riddle, Classcraft Гейміфікація занять: кращі інструменти для вчителів  Гейміфікація - це концепція, яка застосовується в різних секторах, включаючи маркетинг, охорону здоров'я, професійний розвиток, політику та інші. У освіті концепція гейміфікації особливо набула популярності в останнє десятиліття завдяки розвитку веб-технологій та мобільних додатків. Гейміфікація освіти означає "розробку підходу, який збільшує мотивацію та зацікавленість учнів шляхом включення елементів гри у навчальні середовища". Використання ігор зі своїми учнями допоможе підвищити їх мотивацію та залученість до навчання. У цілому ж, це підвищить їх загальний рівень знань. Онлайн-ресурси для гейміфікації занять: Classcraft https://www.classcraft.com/ Classcraft - це онлайн-платформа для навчання, яка дозволяє вчителям створювати ігрову атмосферу в класі. Це допомагає підвищити мотивацію учнів і залученість до навчального процесу. У Cla
 Europe Code Week. Scratch. Team Work "World problems" My team work   Molecule of The Day